پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1404/02/19

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج توصیه کرد؛ خرما و کشمش را جایگزین زولبیا و بامیه بر سفره های افطاری کنید زیرا منبع غنی از سودمندترین قندهای طبیعی بوده و اثرات جانبی بسیار کمی دارند.



کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج توصیه کرد؛ خرما و کشمش را جایگزین زولبیا و بامیه بر سفره های افطاری کنید زیرا منبع غنی از سودمندترین قندهای طبیعی بوده و اثرات جانبی بسیار کمی دارند .



به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، مصطفی رنجبر با اشاره به عوارض استفاده بیش از حد از زولیبا، بامیه و شیرینی جات در ماه مبارک رمضان، افزود: استفاده از این نوع شیرنی ها باید متعادل بوده، زیرا مصرف بیش از حد قند در بروز بیماری های قلبی عروقی نقش داشته و به نسبت افزایش مصرف آن، بدن از دریافت مواد غذایی دیگر محروم می‌شود.



وی اظهار داشت: خرما جانشین مناسبی برای مواد قندی و شكر بوده که علاوه بر رفع خستگی مزمن،روش درمانی برای بیماران آنمی (کم خونی) نیز محسوب می شود.



کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج  ادامه داد: انواع خرمای خشک شده سرشار از آهن و دارای حجم زیادی فیبر بوده و یک منبع غذایی از نظر پتاسیم به حساب می آیند.



فواید غذایی کشمش



رنجبر درادامه با اشاره به فواید غذایی کشمش گفت: كشمش یا انگور خشك شده كه در روش سنتی(خوشه چینی و در معرض نور و گرما قرار دادن و بر روی درخت خشک شده باشد) تهیه می شود، بهترین منبع غذایی انرژی زا است.



وی با بیان اینکه خوردن چندین نوع مواد غذایی با هم در ابتدای افطار مطلوب نیست، اظهار داشت: در هنگام افطار از غذاهای بسیار ساده مانند آش و سوپ استفاده و بعد از چند ساعت شام میل نمایید، زیرا دستگاه گوارش ابتدا با حجم کمی از غذا آماده فعالیت می شود و از میزان عطش کاسته می شود و آنگاه بدن با به دست آوردن حالت ثبات،آماده شام می شود. 10-13-142


یحیی اسلام نژاد